Rondreis

Één van de speerpunten van Clips Mallorca Cycling is onze rondreis door Mallorca. Wij bieden u de mogelijkheid om de mooiste plekken van het eiland in één vakantie aan te doen. U verblijft in een van onze prachtige 3 of 4 sterren hotels en uw bagage wordt uiteraard door ons vervoerd van hotel naar hotel. U heeft nog nooit eerder Mallorca op zo’n complete manier beleefd!

Wij bieden een selectie van hotels aan op basis van onze ervaring: goede aansluiting op elkaar, prachtige routes en een goede prijs/kwaliteit. Onze meest geboekte rondreis begint in Can Pastilla, kort bij het vliegveld, waarna vervolgens het kleine havenstadje Porto Cristo in het oosten van Mallorca wordt aangedaan. Hierna bezoekt u Port de Pollenca in het noordwesten van Mallorca – een prachtige uitvalsbasis voor fietstochten naar bijvoorbeeld de rotspunt op het schiereiland Cap Formentor. De rondreis gaat verder naar Port de Soller, een pittoresk dorp gelegen langs een schitterende baai. Vanuit Port de Soller kun u het Tramuntana gebergte verkennen of gewoon genieten van de prachtige boulevard. Uiteindelijk fietst u langs de kust terug naar Can Pastilla.

Bekijk onderstaand het programma van onze rondreizen en stel uw offerte samen.

Kaart Mallorca - Can Pastilla

Rondreis sportief of recreatief

Wij bieden de op maat gemaakte rondreis zowel op sportieve als op recreatieve basis aan. De sportieve rondreis is er voor de wielrenner die naast de beleving van een mooie fietsvakantie ook uitdagende routes wilt rijden op een racefiets.

De recreatieve rondreis is meer geschikt voor koppels of gezinnen die het mooie Mallorca willen verkennen. De routes zijn korter en er zijn toerfietsen beschikbaar. Ook is het mogelijk de rondreis per elektrische fiets te beleven.

Neem contact met ons op om een op maat gemaakte offerte van ons te ontvangen op de door u gewenste data!