Trainingskamp

Clips Mallorca Cycling organiseert speciale trainingskampen voor de racefietser die zich optimaal wil voorbereiden voor het fietsseizoen. Niet iedere fietser komt voor het prachtige uitzicht naar Mallorca – sommige racers willen gewoon tot het randje gaan! Deze trainingsstage biedt u een prijsvriendelijk manier om vroeg in het jaar te komen trainen in Mallorca:


Wat het trainingskamp inhoudt:

   Verblijf in *** hotel Helios in Can Pastilla

   4 keer per week wasservice van fietskleding (gratis)

   GPS tracks en routes voor u samengesteld

   Verblijf op basis van Half-Pension

   Snelle begeleiding mogelijk op aanvraag

Wij streven voor u de beste prijs/kwaliteit aan te bieden. Om een optimale prijs/kwaliteitsverhouding te kunnen aanbieden is een transfer naar het hotel niet inbegrepen. Eventueel kan de bus worden gepakt (10 minuten) naar het hotel. Uiteraard is een transfer eventueel bij te boeken. Verder niet inbegrepen zijn een Garmin-GPS en de vlucht naar Mallorca. De kosten zijn €35,00 per persoon per nacht op basis van een tweepersoonskamer.


Fietsen

Wij bieden u top kwaliteit fietsen aan. Uiteraard kunt u ook uw eigen fiets meenemen.

Eddy Merckx Sallanches 64 €125 / week

De Eddy Merckx Sallanches 64 is de perfecte fiets voor uw fietsvakantie: zeer licht, stijf en van bekende kwaliteit. U fietst op een fiets die zich internationaal bewezen heeft als een goede allrounder. Deze fiets maakt uw trainingskamp compleet.

Marcello HP3 Carbon €120 / week of €160 / week (Di2)

De Marcello HP3 racefiets is Shimano Ultegra 11s afgemonteerd en heeft een volledig carbon frame. De fiets heeft een buitengewoon stijf frame voor een optimale krachtoverbrenging. Ideaal om te klimmen!

Ook verkrijgbaar met Di2.

Marcello Aluminium Ultegra €90 / week

De Marcello fiets heeft een licht aluminium frame, Shimano Ultegra/105 11s afgemonteerd. De fiets is zeer veelzijdig en is daardoor geschikt voor alle fietsers.

Boeken

Bekijk de prijs van uw trainingskamp: